727787.jpg

Tää on oikeeta laihduttajan ruokaa, ja niin hyvää, nam nam.

  • n.400-500g kastikelihaa
  • 1 sipuli
  • 2 rkl margariinia
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • n. 5 dl vettä
  • 1 lihalemikuutio
  • 1 rkl sinappia
  • ripaus mustapippuria
  • paprikajauhetta
  • loraus soijaa

Viipaloi kastikelihat pieniksi suikaleiksi ja ruskista pannulla omassa rasvassaan. Siirrä lihat kattilaan ja lisää pannulle margariini, silputtu sipuli sekä vehnäjauhot. Ruskista. Lisää joukkoon kuuma vesi ja lihaliemikuutio. Sekoita tasaiseksi. kaada kastike lihojen päälle kattilaan ja lisää mausteet Jos kastike on liian tönkköä, lisää vettä. Anna porista miedolla lämmöllä ainakin puoli tuntia. Tarkista maku!!!