Meidän perhe sairastaa niin harvoin, että aina kun joku on kipeä, niin tuntuu jotenkin hirmu pahalta. Nyt sairaana on meidän keskimmäinen, eilen kävi isänsä kanssa päivystyksessä hakemassa reseptin silmätulehdukseen, kaikki muutkin paikat tutkittiin, ja ei ollut mitään vialla, nyt kuitenkin tänään nousi kova kuume ja yskii kovasti. Toivottavasti ei olisi mitään sen kummempaa!

Korjasin tuosta synttäripostauksesta noita linkkauksia, kun eksyin lukemaan muiden bloggaajien ajatuksia huonoista blogeista, tai asioista jotka blogeissa ärsyttää. En ollut ajatellutkaan, että jotakuta voi ärsyttää "täällä-linkittäminen". Olen varmaan erehtynyt moisen erheen tekemään aiemminkin, mutta en nyt vaivaudu kaikkia lähtemään korjailemaan. Jotenkin olin ihmeissäni keskustelusta, kun itseäni ei mikään oikeastaan ärsytä, tai en ole ainakaan sellaiseen blogiin vielä eksynyt, joka olisi jollain tapaa ärsyttänyt. Mutta tietysti ehkä kokeneemmat bloggaajat kiinnittää eritavalla asioihin huomiota, mulla ei kuitenkaan ole kuin kymmenkunta blogia, joita säännöllisesti seuraan, muihin eksyn sitten satunnaisemmin, joko blogiringin kautta tai muiden kommentteja lukiessa.

Ja vielä on pakko kommentoida Idols-tulosta.... Kyllä mä nyt kuitenkin näistä vaihtoehdoista olisin Arin valinnut voittajaksi, ihan vaan sillä perusteella, että jätkällä on niin kaunis ääni. Huomasi eron varsinkin siinä voittajan biisissä. Mutta muuten Ari on ärsyttävän ylimielisen oloinen jannu. Mun suosikki finalisteista oli Miia. Ja sitten kun se putosi, niin sympatiseerasin Kristiinaa, vaikka välillä se vetikin epävireisesti.

Sairastupa nukkuu toistaiseksi rauhallisesti, pitänee käydä hetkeksi pitkäkseen, koska tuskin rauha jatkuu kovin pitkään.